Anletsdrag

I min värld är allt antingen en ständig mental orgasm fylld av endorfin, eller en helvetisk avgrund då marken faller samman under mina fötter. trauman gör sig ständigt påminda men ändå försöker jag må bra. det är viktigt att ha perspektiv i detta ständiga limbo jag befinner mig i.

höjden av ondska

Kategori: Anletsdrag

åh gud, vart ska jag börja?..
jag tappar orden fullständigt, jag vet verkligen varken till eller från, vad är det för sjuk neglekterad värld vi lever i?
det finns verkligen ingen botten i den här insjön av ondska och lidande som orsakas av oss, dom hårlösa aporna vars medel  att skaffa sig "pengar" inte vet några gränser.

jag mår så dåligt, det är som en sjuk mardröm taget ur helvetets egna toalettsystem, uppvomiterat och avbildat i våra handlingar.

förbannade kräk, jag förstår verkligen inte i min vildaste fantasi hur i helvete man kan bete sig så mot andra djur,
hur man kan behandla dom så sjukt jävla illa.

jag kommer fortsätta må dåligt och ha en stor klump i halsen dom närmsta dagarna
men jag vet att jag kommer göra skillnad, jag SKA göra skillnad, aldrig att jag låter detta sippra imellan mina fingrar. finns det något jag kan göra, ska jag göra det. det ger jag mig fan på att jag ska.

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

detta är grunden till att jag känner som jag gör. jag klarar knappt att kolla fram tills att dom flår djuren levande, men när jag tittar vidare i min förskräckelse, ser jag att ett av dom flådda djuren, bara kött, fortfarande lever..
vilka enorma plågor den upplever sina sista timmar i livet, jag kan bara gissa. och jag hatar det jag ser. jag hatar det så starkt att nackskott inte räcker för dom förpestade asen som gör såhär mot dem.

för helvete, finns det ingen gräns för människans ondska..?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: